KONYA ŞEHİR TİYATROSU’NDAN BAŞARILI PRÖMİYER

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından "Kafesten Bir Kuş Uçtu" adlı eserin prömiyeri (ilk oyun) gerçekleştirildi.
Selçuklu Kongre Merkezi’nde sahnelenen Amerikalı Yazar Ken Kesey’in ünlü başyapıtı oyun tiyatroseverlerden büyük ilgi gördü.
Dale Wasserman tarafından oyunlaştırılan ve Bilge Koloğlu’nun çevirisiyle Türkçe'ye kazandırılan eser, Tolga Özenç Özençel’in rejisi ve metin düzenlemesiyle Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu öncülüğünde sahneye taşındı.

Otorite ile birey arasındaki çatışmayı ve kahramanlık ile menfaat arasındaki gri alanı sorgulayan tiyatro oyunu seyircilerden tam not aldı.
Tiyatroseverler, oyunu heyecan içinde izlediklerini, oyunculukların ve sahne tasarımının çok başarılı olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
"Kafesten Bir Kuş Uçtu" adlı oyun, Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından 1 Mayıs Cuma ve 2 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde yeniden sahnelenecek.

YORUM YAP
KONYA BÜYÜKŞEHİR MEHTER TAKIMI MEYDANLARDA
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN TERMİNALDE BAKIM VE DÜZENLEME ÇALIŞMASI
EYYÜBİYE’DE 25 YENİ HALI SAHA
SPOR CAMİASI KONYA’DA BULUŞTU
GEBZE KİRAZPINAR’A YENİ ULAŞIM HATTI
KONYA’DA İSG PANELİNE YOĞUN İLGİ
ÇOCUK OYUN DÜNYASI YENİLENİYOR
AYÇİÇEĞİ VADİSİ’NDE SAĞLIKLI YAŞAM
AKSARAY’DA SUYA BİLİMSEL GÜVENCE
Benzer Haberler
