ŞEHİTKAMİL’DE FUTBOLUN GELECEĞİ İÇİN YENİ ADIM

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, ilçede futbol altyapısının geliştirilmesi ve daha fazla çocuğun sporla buluşturulması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gaziantep ASKF Başkanı Av. Ömer Alper Köroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediyespor Futbol Akademisi’nde ağırlandı.
Gerçekleştirilen ziyarette, Şehitkamil’de futbolun gelişimine yönelik sürdürülen çalışmalar ve genç sporcuların geleceğine yönelik planlamalar ele alındı.
Görüşmede çocuk ve gençlerin spora erişiminin artırılması, altyapı takımlarının gelişiminin desteklenmesi ve genç futbolcuların sportif kariyerlerine hazırlanması konuları değerlendirildi. Futbolun ilçede daha geniş bir tabana yayılması için yapılabilecek çalışmalar da görüşmenin başlıkları arasında yer aldı.
Buluşmaya Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Umut Salcan, Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Karakuzulu, Gaziantep ASKF Başkanı Av. Ömer Alper Köroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu katıldı.
ALTYAPI ÇALIŞMALARI İÇİN ORTAK AKIL
Şehitkamil Belediyespor Futbol Akademisi’nde yürütülen altyapı çalışmalarının daha ileri seviyeye taşınması ve daha fazla çocuğun futbol eğitimiyle buluşturulması için sporun farklı paydaşlarıyla istişarelerin sürdürüldüğü belirtildi.
Belediye tarafından yürütülen çalışmalarla çocukların ve gençlerin yalnızca futbol eğitimi almaları değil, aynı zamanda sportif kariyerlerine yönelik gelişim fırsatlarına erişmeleri hedefleniyor.
Şehitkamil Belediyesi, gençlerin sporla iç içe büyüdüğü bir gelecek hedefi doğrultusunda çalışmalarını spor kulüpleri, federasyonlar, antrenörler ve kentin diğer spor paydaşlarıyla iş birliği içerisinde sürdürmeyi planlıyor.
YORUM YAP
ANKARA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİYE NEFES ALDIRACAK ÇALIŞMA
KONYA’DA ŞEHRİN HAFIZASINA DOKUNAN DÖNÜŞÜM
KAHRAMANMARAŞ’TA ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA SON DÖNEMECE GİRİLDİ
KASKİ’DEN 20 MAHALLEYİ İLGİLENDİREN İÇME SUYU HAMLESİ
BUCA’DA EL EMEĞİ PAZARININ NEŞESİ: TUĞBA’NIN İLHAM VEREN HİKÂYESİ
KEPEZ’DE YOL YATIRIMLARINA MİLYONLUK TASARRUF SAĞLAYACAK TESİS
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ TAŞKININ İZLERİNİ SİLMEK İÇİN SAHADA
GEBZE TERMİNALİ’NE 48 MİLYON TL’LİK ULAŞIM YATIRIMI
