YILDIRIM’DA ÇOCUKLARIN KIŞ TAKVİMİ SPORLA DOLACAK

Bursa Yıldırım Belediyesi’nin çocuk ve gençleri farklı spor branşlarıyla buluşturmak amacıyla düzenlediği Kış Spor Okulları için yeni dönem başlıyor. İlk dönem eğitimleri 28 Eylül’de başlayacak program kapsamında binlerce çocuk, 12 farklı tesiste spor yapma fırsatı bulacak.
Çocukların okul dışında kalan zamanlarını daha verimli değerlendirmelerini hedefleyen programda, alanında uzman antrenörler eşliğinde 16 farklı branşta eğitim verilecek.

16 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM
Kış Spor Okulları kapsamında çocuklar; yüzme, halter, futbol, basketbol, voleybol, tenis, jimnastik, karate, tekvando, boks, güreş, kick boks, badminton, masa tenisi, dart ve satranç branşlarında eğitim alabilecek.
12 farklı tesiste gerçekleştirilecek çalışmalarla çocukların hem düzenli spor alışkanlığı kazanması hem de ilgi duydukları branşlarda kendilerini geliştirmeleri amaçlanıyor.
Antrenörler eşliğinde gerçekleştirilecek eğitimlerde çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra disiplin, takım çalışması ve sportif becerilerinin desteklenmesi hedefleniyor.

KAYITLAR İNTERNET ÜZERİNDEN
Kış dönemini spor yaparak geçirmek isteyen çocukların programa kayıt işlemleri yildirimbelediyespor.org adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

“YILDIRIM’DA ÇOCUKLARIMIZA 12 AY SPOR YAPIYORUZ”
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocukların sporla buluşmasını önemsediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Yıldırım’da sporu tabana yaymak için gayret gösteriyoruz. ‘Spor Kenti Yıldırım’ hedefi doğrultusunda çocukları ve gençleri sporla buluşturuyoruz. Spor okullarımız sayesinde evlatlarımız hem sağlıklı yaşam alışkanlığı kazanıyor hem de disiplin, özgüven, takım ruhu, azim ve mücadele gibi değerleri öğreniyor. Bu anlayışla Yıldırım’da çocuklarımıza 12 ay spor yapma imkanı sunuyoruz. Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okullarımızda 36 binden fazla evladımızı sporla buluşturduk. Kış Spor Okullarımız’da da binlerce çocuğumuzun farklı branşlarda spor yapmalarını hedefliyoruz. Tüm çocuklarımız ile gençlerimizi spor okullarımıza davet ediyorum. Evlatlarımızın geleceği için çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz”

Yıldırım Belediyesi’nin Kış Spor Okulları ile çocukların kış dönemini farklı spor branşlarıyla değerlendirmeleri ve yıl boyunca sportif faaliyetlere katılmaları amaçlanıyor.

YORUM YAP
GAZİANTEP İLE GAZZE ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI
BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYVANCILIĞA GÜÇ KATACAK DESTEK
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDEN KIRMIZI DOLMUŞLAR İÇİN KRİTİK KARAR
KAHRAMANMARAŞ’TA ATA SPORUNA YOĞUN İLGİ
BODRUM İLE BİRLEŞİK KRALLIK ARASINDA TURİZM GÖRÜŞMESİ
TRABZON’DA GENÇLERİN EĞİTİMİNE KATKI SUNACAK YENİ HİZMET BİNASI AÇILDI
SAMSUN’DA TENİS HEYECANI KUPA TÖRENİYLE SONA ERDİ
BAŞKAN ANIL YETİŞKİN’DEN AİLE BÜTÇELERİNE 12 MİLYON TL’LİK DESTEK
