ANTALYA’DA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ SOKAĞA TAŞTI

Antalya'da Filenin Sultanları’nın Avrupa Şampiyonluğu mücadelesi, HayatPark’ta yüzlerce vatandaşın katılımıyla büyük bir coşkuyla izlendi. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte coşku zirveye tırmanırken, vatandaşlar şampiyonluğu Türk bayraklarıyla doyasıya kutladı.
A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2026 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde İtalya ile karşı karşıya geldiği mücadele, Konyaaltı Belediyesi tarafından HayatPark’ta kurulan dev ekrandan takip edildi. Yüzlerce vatandaş, milli takımın şampiyonluk mücadelesine Türk bayraklarıyla ortak oldu. HayatPark’ı dolduran vatandaşlar, karşılaşma öncesinde kendilerine dağıtılan bayraklarla alanı kırmızı-beyaza bürüdü. Maç boyunca büyük heyecan yaşayan vatandaşlar, her sayıda milli takıma destek verirken, kritik anlarda yaşanan coşku HayatPark’a yansıdı.
ETKİNLİK ALANI BAYRAM YERİNE DÖNDÜ
Kadın, erkek, çocuk ve gençlerin bir araya geldiği HayatPark’ta karşılaşma boyunca büyük heyecan yaşandı. Vatandaşlar Filenin Sultanları’nın her sayısına alkış ve tezahüratlarla destek verdi. Millilerin mücadeleyi kazanarak üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu olmasıyla birlikte HayatPark’ta adeta bayram havası yaşandı. Şampiyonluğun ilan edilmesiyle vatandaşlar büyük sevinç yaşarken, coşku müzik ve dansla devam etti. Yüzlerce kişi, şampiyonluğu hep birlikte kutlayarak bu anlamlı geceyi unutulmaz bir anıya dönüştürdü.
YORUM YAP
İNEGÖL MOBİLYASI ULUSLARARASI PAZARDA GÜCÜNÜ GÖSTERİYOR
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ANDIRIN’A DEV YATIRIM HAMLESİ
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR’İN ROTARIM PROJESİYLE ÜRETİCİLERE YENİ UFUKLAR
PAMUKKALE’DE ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ HIZLA YÜKSELİYOR
BAŞKAN KILCA, ANKARA’DA KARATAY’IN ŞEHİRCİLİK MODELİNİ ANLATTI
AKSARAY’IN ŞEHİR HAFIZASINDA YER EDİNEN İŞ HANI TARİHE KARIŞIYOR
TALAS’TA SAĞLIK İÇİN FARKINDALIK, DOĞA İÇİN FİDAN
BURSA BÜYÜKŞEHİR’DEN İNEGÖL’DE GENÇLERE YENİ SPOR ALANI
