BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı, Çerçioğlu’nun öncülüğünde kent genelinde sürdürülen altyapı yatırımları aralıksız devam ediyor.
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN KUŞADASI’NDA ALTYAPI YATIRIMI
Kayıt Tarihi: 11.05.2026 16:03 - Son Güncelleme: 11.05.2026 17:48
YAZI
A

ASKİ Genel Müdürlüğü, Kuşadası ilçesi İkiçeşmelik Mahallesi Gazi Bulvarı’nda içme suyu şebeke hattı yapımı ve sondaj kuyusu açma çalışmalarına başladı. Bölgeye uzun yıllar hizmet verecek olan içme suyu şebeke hattının ve sondaj kuyusunun yapım işleri kısa süre içerisinde tamamlanacak. Yatırımın toplam maliyeti 5 milyon 200 bin Türk Lirası olacak.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kent genelinde altyapı yatırımlarının devam edeceğini belirtti ve “Aydınımızın dört bir yanında alt ve üstyapı yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hizmet ve projelerimizi hemşehrilerimizle buluşturuyor, Aydınımız için çalışıyoruz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri, yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Benzer Haberler

Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler