EKİPLERDEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI

Konya Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, ilçe genelinde sürdürülen yol bakım - onarım ve yol altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı.
EKİPLERDEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI
Kayıt Tarihi: 11.05.2026 10:19 - Son Güncelleme: 11.05.2026 14:10
YAZI
A

Farklı mahallelerde eş zamanlı olarak devam eden çalışmalar, Çumra’nın ulaşım ve üstyapı kalitesini artırmayı hedefliyor.

Gerçekleştirilen saha incelemeleri kapsamında Taşağıl–Adakale ve Adakale–Uzunkuyu mahalleleri arasındaki yol güzergâhlarında yürütülen çalışmalar ile Baraj Mahallesi’nde devam eden asfalt bakım ve onarım uygulamaları değerlendirildi. Ayrıca Çaybaşı Mahallesi’nde süren kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yerinde takip edildi.


Bağlar, Güvercinlik ve İçeriçumra mahallelerinde devam eden yol altyapı çalışmaları da inceleme programı kapsamında ele alındı. Teknik ekiplerden bilgi alan Başkan Aydın, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ve yüksek standartlarda sürdürüldüğünü ifade etti.

Çumra Belediyesi’nin ilçe genelinde mahalle mahalle, sokak sokak yürüttüğü hizmet seferberliğiyle ulaşım altyapısının güçlendirildiğini vurgulayan Aydın, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Benzer Haberler

Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler