İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ENERJİ DESTEĞİ BAŞLADI

10 Mayıs Anneler Günü kapsamında başlatılacak program ile başvuruda bulunan ve ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere mutfak tüpü desteği sağlanacak. Başvurular Fethiye Belediyesi ana hizmet binasındaki Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılacak.
Her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Rıza Kıroğlu, “Annelerimiz, aile yaşamının en büyük emekçileridir. Evlerinin düzenini sağlayan, çocuklarının bakımından günlük yaşamın devamına kadar ne yazık ki birçok sorumluluğu tek başına üstlenen annelerimizin yükünü bir nebze olsun hafifletmek bizim için önceliktir. Bu anlayışla, Anneler Günü vesilesiyle ihtiyaç sahibi hanelerimize yönelik mutfak tüpü desteği uygulamamızı başlatıyoruz” dedi.
Kıroğlu, bu desteğin haneler için kritik bir ihtiyaç olduğuna da dikkat çekerek, “Mutfak tüpü, bir evde yalnızca bir araç değil, günlük yaşamın en temel ihtiyaçlarından biridir. Bu destekle zorlu ekonomik koşullarda hanelerimizin yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
YORUM YAP
SOKAKLAR KUKLALAR VE ÇOCUKLARIN NEŞESİYLE RENKLENDİ
SEKA KAĞIT MÜZESİ’NDE SANAT DOLU GÜNLER
NİLÜFER’DE GÖKYÜZÜ GENÇLERLE RENKLENDİ
KADIN OTOBÜS SÜRÜCÜSÜNDEN ÖRNEK HAREKET
ERCİYES’TE 3,3 MİLYON ZİYARETÇİYLE REKOR SEZON
BÜYÜKKILIÇ: YENİ SELÇUK BAYRAKTAR’LAR YETİŞSİN
KOCAELİ’DE 1,4 MİLYAR TL’LİK YOL HAMLESİ
İNEGÖL’DE TARIMSAL KALKINMA HAMLESİ
KARATAY’DA ÖZEL ÇOCUKLARIN GÖZÜNDEN ANLAMLI FOTOĞRAF SERGİSİ
Benzer Haberler
