MUĞLA’DA 634 SPORCU MİLLİ TAKIM İÇİN KULAÇ ATTI
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından İçmeler sahilinde organize edilen Türkiye Açık Su Yüzme Yaz Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışmaları 2-5 Haziran 2026 tarihleri arasında yapıldı. Yapılan etkinlik kapsamında Yüzlerce sporcu hem Türkiye Şampiyonluğu hem de milli takım forması için kulaç attı.
634 Sporcu Katıldı
02-05 Haziran 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyona Türkiye’nin 26 ilinden 66 kulüp ve 634 sporcu katıldı. Türkiye Yüzme Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan şampiyona, açık su yüzme branşında yılın en önemli organizasyonlarından biri olarak dikkat çekti.
Milli Takım Kadroları Belirlendi
Şampiyona kapsamında sporcular, uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi temsil edecek milli takım kadrolarında yer alabilmek için mücadele etti. Yarışlar sonucunda Avrupa Büyükler Açık Su Yüzme Şampiyonası, Avrupa Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonası, Dünya Gençler Açık Su Yüzme Şampiyonası ve Balkan Açık Su Yüzme Şampiyonası milli takım kadrolarına seçilecek sporcuların belirlenmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Marmaris Spor Turizminin Merkezi Olmaya Devam Ediyor
Doğal güzellikleri ve elverişli iklim koşullarıyla ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapan Marmaris, bu önemli şampiyonayla bir kez daha spor turizminin önemli merkezlerinden biri olduğunu gösterdi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen organizasyon, hem sporcuların performanslarına hem de bölgenin tanıtımına önemli katkı sağladı. Bir hafta boyunca devam eden yarışlarda sporcular kıyasıya mücadele ederken, antrenörler ve kulüp temsilcileri de organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
YORUM YAP
KUYUCAK'TA YOL YENİLEME ÇALIŞMASI
KEMALPAŞA’DA 7 GÜNLÜK FESTİVAL COŞKUSU SONA ERDİ
DAHA GÜÇLÜ EKİPMAN, DAHA HIZLI HİZMET
GIDA BANKASINDAN BİR YILDA BÜYÜK DESTEK
SELÇUKLU’DA TÜRK SANAT MÜZİĞİ GECESİ
AFET YÖNETİMİNDE ÇOCUK ODAKLI YENİ YAKLAŞIM
DSİ-YENİ SANAYİ KATLI KAVŞAĞI’NDA GECE YARISI MESAİSİ: İLK ETAP TRAFİĞE AÇILDI
GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR DEVAM EDİYOR
KESTEL’DE KIRSAL MAHALLELERE DOĞALGAZ HAMLESİ
Benzer Haberler
