ZAMANSIZ MOTİFLER SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Geleneksel ve çağdaş sanatın buluştuğu “Zamansız Motifler” sergisi ziyaretçilerini ağırlıyor.
ZAMANSIZ MOTİFLER SANATSEVERLERLE BULUŞTU
Kayıt Tarihi: 06.06.2026 11:06 - Son Güncelleme: 09.06.2026 05:00
YAZI
A

Antalya Muratpaşa Belediyesi ile Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle hayata geçirilen MEST Kurs Merkezleri’nin eğitmen ve kursiyerleri tarafından hazırlanan “Zamansız Motifler” sergisi, Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açtı.

Farklı sanat disiplinlerinden eserlerin bir araya geldiği serginin açılışına Antalya Muratpaşa Belediye Başkanvekili Nuran Yılmaz, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal, Antalya Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Coşkunsu ve çok sayıda sanatsever katıldı.


Geleneksel ve çağdaş sanatın farklı örneklerini bir araya getiren sergide hasır dokuma, resim, seramik, rölyef, deri tasarımı ve mozaik çalışmalarına yer verildi. Kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı eserler, ziyaretçilerden ilgi gördü.

Sergide Ayşen Yılmaz rölyef, Ferda Eğrisaraç deri tasarımı, Münise Eser seramik, Neşe Öncel hasır dokuma, Yasemin Pas ve İnci Avcı resim, Serap Karaağaç ise mozaik çalışmalarıyla yer aldı.

Belediye Başkanvekili Yılmaz, serginin açılış programında “Muratpaşa’da sanat var. Muratpaşa’da sanat hep vardı ve var olmaya devam edecek” diyerek bu eserleri üreten eğitmenleri ve kursiyerleri tebrik etti, katılımcılara teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkunsu ise programda “Gençlerimize, yaşlılarımıza ve vatandaşlarımıza fırsat verildiği zaman neler yapabildiklerini bütün sergilerimizde tek tek görüyoruz ve gurur duyuyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından sergi gezildi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kategorideki Diğer Haberler